در این پژوهش ، در ۷ اسلاید ، به معرفی و بررسی چشم انداز اقتصادی شهر ابوظبی پرداخته شده است . در ضمن نسخه انگلیسی سند چشم انداز ۲۰۳۰ ، در پیوست ارائه شده است .
شهر ابوظبی پایتخت امارات ابوظبی و پایتخت فدرال امارات متحده عربی (امارات متحده عربی)، یک کشور مستقل از هفت امارات در لبه خلیج عربی است. شهر ابوظبی بزرگترین شهر در امارت است . اهمیت آن در اواسط ۲۰ کشف قرن نفت و تشکیل امارات متحده عربی در سال ۱۹۷۱ ایجاد شد .
در سال ۲۰۰۶ حاکم ابوظبی حضرت شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان رییس امارات و حاکم ابوظبی درخواست ایجاد یک دستور کار سیاست که تلاش های هماهنگ از گروه ها فردی و مقامات دولت ابوظبی را گرد هم آورده نتیجه ان در می سال ۲۰۰۶ پیشنهاد شورایی با نام ای دی سی ای دی متشکل از چهار گروه برای مطالعات و توصیه مناسب اقتصادی تشکیل و در سال ۲۰۰۷ تاسیس شد این شورا متشکل از دولت – بخش خصوصی – اتاق اقتصاد – شورای کسب و کار داخلی وخارجی است . در حالی که اذعان به تاثیر نفت در اقتصاد امارات -ابوظبی روشن و واضح است چشم انداز ۲۰۳۰ با هدف تنوع اقتصادی و کاهش وابستگی به منابع نفتی است . در سال ۲۰۰۸ چشم اندازی ۲۲ ساله توسط این شورا تصویب و منتشر شد که در ان طرحی جامع و مجموعه ای واضح وروشن از اهداف و مسیر دست یابی و مجموعه ای از اقدامات ابوظبی برای رسیدن به ان هدف را مشخص میکند .
چشم انداز اقتصادی ۲۰۳۰ ابوظبی : ابوظبی تلاش میکند برای یک جامعه امن و ساخت یک اقتصاد پایدار باز و رقابتی در سطح جهانی ‚ که در ان ابوظبی را مرکز اقتصاد بین المللی میکند‚ برای توسعه برنامه های اقتصادی و افزایش ارزش اقتصادی به تشویق بازاریابی و یکی کردن اقتصاد ابوظبی با اقتصاد جهانی برای ایجاد شانس های بیشتر کاری برای همه ی افراد
از اهداف چشم انداز اقتصادی ابوظبی می توان به موارد زیر اشاره کرد :
در ادامه این پژوهش ، برنامه ی شهری در دور نمای ۲۰۳۰ ، ضروریات لازم و چارچوب ساختاری شهر درچشم انداز ۲۰۳۰ ، آورده شده است که در فایل این پژوهش می توانید مشاهده کنید.
دیدگاه شما